Dit zijn wij!! smile
Wij zitten nu onder in het gebouw, naast groep 1 en 2. Er zitten totaal maar 9 leerlingen in groep 3-4. Daarom krijgen we (groep 1-2-3-4) wel eens les van maar 1 juf, die geholpen wordt door juf Sabrina. Zij is een stagiaire onderwijsassistent.
We zijn wel blij met haar, want ze kan het héél goed!!thumbs up
We hebben ondertussen al heel hard gewerkt. Dat kunnen we ook goed, want er heerst een rustige sfeer, zodat we goed geconcentreerd kunnen werken.
Komt u maar eens kijken wat we al allemaal gedaan hebben in de inloopweken.
Tot gauw!!

En dan is de herfstvakantie al weer voorbij!! Pff... dat ging ook snel. Maar we hebben de meeste dagen kunnen genieten van het mooie weer. De meesten hebben elkaar verteld (d.m.v. een buiten- binnenkring) wat ze allemaal gedaan hebben.
Dus met andere woorden: iedereen kan er weer hard tegenaan.smile
We hebben een poster ontdekt, waarop staat hoe een windmolen werkt. En Sven heeft thuis een windmolen (miniatuur) die je na  kunt bouwen. Dus gaan we in groepjes van 2 er maar eens dieper op in. lightbulb Via de computer gaan we allerlei informatie verzamelen. Als we wat meer weten, dan nodigen we misschien wel wat ouders uit, om deze te kunnen presenteren!! embaressedDat lijkt ons wel wat!!

GYMLES

Klimmen en klauteren in het zaalgedeelte. smile

Na een heerlijk welverdiende Kerstvakantie, moest er weer hard gewerkt worden. De CITO-toetsen stonden namelijk gepland voor de maand januari. Rekenen,spelling,woordenschat. Maar ook lezen van woordjes en teksten.
Hiervoor haddden we goed ons best gedaan!!
De juffen zijn dan ook heel tevreden met de resultaten!! smile
Naast alle vakken die we in een werk(toets)boek maken, kunnen we ons ook creatief uitlaten!!
Zo hebben we ons de laatste weken verdiept in iglo's.
We hebben er gemaakt op het platte vlak met verf, maar ook driedimensionaal.
En dat met suikerklontjes!!
De juf had een soort "plak" gemaakt van poedersuiker gemengd met eiwit. Dit was een hele belevenis!1 Maar plakken deed het!!
Hieronder enkele foto's:

Mooi hè?thumbs up Stijn van jou maken we ook nog een foto!!

Afgelopen vrijdagmiddag was er op school de uitroeping van de "Sjooprinses en Sjoolprins 2014"
Het was een heel gezellige middag.
Enkele foto impressies:

de jongens in spanning......              de meisjes ook.....

maar ook de juffen en meesters!!

Uit eindelijk zijn Reyno en Iris verkozen tot Prins en Prinses!! Proficiat!!

Pasen
We staan alweer voor het Paasweekend.
Ook op school was de Paashaas weer aanwezig. Samen gingen we Paaseieren zoeken.

Ook was er daarna nog een spelletje in de klas: Paasei klutsen!!

En de winnaar was:     Stijn!! thumbs up