Extra sport- en beweegactiviteiten voor kinderen

13-05-2020

Punt Welzijn wil kinderen weer zoveel mogelijk in beweging brengen nu de landelijke en lokale richtlijnen rondom corona enigszins zijn versoepeld. Daarom bieden wij in week 21 en 22 (18 t/m 31 mei) op meerdere momenten sport- en beweegactiviteiten voor kinderen in de buitenlucht aan.

De meeste kinderen die lid zijn van een buitensport (vereniging) hebben inmiddels de mogelijkheid om bij die vereniging weer in beweging te komen. Helaas kunnen nog niet alle sportverenigingen het aanbod  oppakken. Daarom hebben we samen met Anytime Fitness, AV Weert, BAL, HV Rapiditas en Jan van Weert de handen ineen geslagen om sport- en bewegen voor meer kinderen mogelijk te maken.

De sport- en beweegactiviteiten zijn voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, het aanbod is gratis toegankelijk (behalve Atletiek na School) en iedereen is welkom! Let op! Vooraf inschrijven is verplicht en de activiteiten werken allemaal met een maximaal aantal deelnemers (vol=vol).

Uiteraard wordt er voor, tijdens en na de activiteit rekening gehouden met de landelijke, regionale en lokale richtlijnen. Ouders/verzorgers en deelnemers worden na de inschrijving hiervan op de hoogte gesteld. De richtlijnen zijn ook te vinden op de website van Punt Welzijn (klik hier voor de richtlijnen).