We gaan weer beginnen!

21-08-2020
Beste ouders/verzorgers,

De zomervakantie is bijna voorbij. We hopen dat jullie het heel fijn hebben gehad!
Op school zijn de juffen en meesters al druk bezig de klassen weer netjes in te richten en alles klaar te maken voor aanstaande maandag.
We hebben erg veel zin om jullie allemaal weer te zien en te spreken.

In de bijlage vindt u nog een reminder van de corona maatregelen na de zomervakantie. Daarnaast zijn er nog wat aanvullingen:
  •  De informatieavonden voor de groepen 1-2 en 3-4 zullen niet doorgaan. De leerkrachten gaan er natuurlijk voor zorgen dat jullie de   informatie op een andere manier ontvangen. Hier volgt t.z.t nog informatie over.
  •   Het opgeven voor de TSO kan vanaf nu via het ouderportaal. Voor verdere informatie verwijs ik u nu naar de website: https://www.bs-  joannes.nl/pagina/212341/Overblijven .

Geniet nog even van het weekend en tot maandag!

Met vriendelijke groet,
Team Joannes