Certificaat gezonde school

27-08-2020
Beste ouders,

Bij deze willen we jullie laten weten dat we het certificaat gezonde school toegewezen hebben gekregen. Hier zijn we erg blij mee!

Dit houdt o.a. in dat we vanaf komend schooljaar extra aandacht aan gezondheid, gezonde voeding ed. gaan besteden. Zo zullen er bijvoorbeeld smaaklessen gegeven worden, doen we mee aan het lekker fit programma en stimuleren we naast deze activiteiten een gezonde leefstijl.

Als eerste stap willen we jullie verzoeken om in het lunchpakket -voor als de kinderen overblijven - geen snoep meer te doen, gezonde groentesnacks mag natuurlijk wel!

We hopen dat we samen met jullie ervoor kunnen zorgen dat onze school niet alleen een gezellige, uitdagende school is, maar ook een school die gezondheid en gezonde voeding erg belangrijk vindt!

Met vriendelijke groet,