Welkom op de kidswebpagina van groep 7 en 8.

Extra info voor groep 7/8 leerlingen is te vinden op: www.devogids.nl

Verlag van mijn school week 2021

Door: Thijn

maandag

Op maandag begonnen we net als normaal met de kring.

Hier bij vertellen we over ons weekend.

Tot 09:00 werkte we aan de weektaak.

Vervolgens gingen we rekenen tot 10:00.

Vervolgens hadden we van 10:00 tot 10:15 pauzen.

Na de pauze deden we spelling en taal dit is ons vast ritme.

Om 12:00 gingen we eten tot 12:30.

Na het eten kwamen er 2 leerkrachten van punt welzijn voor de les rots en water.

Dit krijgen we om de 2 weken.

Om 14:30 waren we uit en mochten we naar huis

Op dinsdag kwam ik net als gewoonlijk om 08:10 op school.

Ik begon aan de weektaak te werken tot 08:30.

Op dit tijdstip ging de meester vertellen wat we die dag gingen doen.

Om 09:00 gingen we weer rekenen tot 10:00 net als gisteren.

De pauze was weer leuk en vervolgens gingen we weer spelling en taal maken

Na deze vakken kregen we muziek, dit was best leuk want we mochten op een site een nummer mixen/maken.

Na de muziek les mochten we nog ff weren aan ons Naut project hierbij moesten we een soort apparaat maken met Byor een soort chip met kabels waardoor je dingen kon laten werken.

Het was weer 14:30 dus we mochten weer naar huis

Op woensdag verliep de ochtend weer hetzelfde.

Rekenen vervolgens pauze.

Maar na de 10:00 pauze kregen we een paar oefentoetsen voor de eind cito.

Ook werkten we weer door aan ons Naut project.

Dit was een kort half dagje.

Op donderdag begon ik in de ochtend weer aan de weektaak.

Vervolgens weer rekenen dit was weer oefen voor de cito via 123oefen.nl, pauze, na de pauze hadden we een spectaculaire Kraak'm dit is een online escape room het ging over de topografie van Europa dit was erg leuk

In de middag na de middag pauze begonnen we weer aan het Naut project.

En hadden we gym met gym hadden we 2 spellen als eerst hadden we volleybal en als 2e superbal met planken als je af was moest je gaan planken en als iemand anders af was moest hij jouw plek naast het veld invullen in mocht jij het veld weer in. Dit was wel leuk.

Vrijdag

Op vrijdag kwam ik weer ongeveer om 08:10 op school en begon ik weer aan de weektaak.

Om 08:30 hadden we weer uitleg over wat we die dag op het programma hadden staan.

Om 09:00 gingen we weer rekenen maar ik mocht dit verlag schrijven dat was mijn extra taak voor deze week.

Na de pauze hadden we Cito, huiswerk nakijken en Quiz Time dit is vaak op vrijdag want er is ook iemand met de extra taak lesje leren met deze taak word vaak een quiz gedaan ook hadden we op onze weektaak staan Rararaatsel dit is een zin wat te maken heeft met een onderwerp deze week was het de beroemdste gevangenen van de wereld.

Hier moest je dan informatie over opzoeken voor de quiz.

Na de quiz hadden we weer pauze na de pauze hadden we Webquest dit is een soort Les waarin je bijvoorbeeld een werkstuk moet maken dit gingen we toen presenteren dit stond ook op de weektaak en het Naut project af maken na het Naut project was de school week om en hadden we weekend. :)