Welkom op de kidswebpagina van groep 7 en 8.

Hierbij de eerste Week van...

De week van Iris

11-5-2020, 8.00 uur
Hallo lief dagboek, ik mag weer naar school na 8 weken thuiszitten! Wat heb ik dat gemist. Ik heb wel al leren plannen en dat is handig voor de middelbare. Ik heb mijn tas ingepakt en ben er helemaal klaar voor. Tot zo!

11-5-2020, 15.00 uur
Mijn eerste schooldag zit erop en dat is wel fijn. Nu heb ik iedereen uit mijn klas weer eens gezien. Voor de rest ga ik denk ik even buiten spelen en met Lilly iets doen (mijn konijn).

12-5-2020, 8.00 uur
Vandaag moet ik thuiswerken. Ik merk wel dat ik daar sneller mee klaar ben dan op school. Ik heb net gerekend met Fenne via teams en voor de rest heb ik eigenlijk veel vooruitgewerkt. Dat is voor morgen want dan krijgt Lilly een operatie.

12-5-2020, 13.00 uur
Ik ben helemaal klaar met school en ga nog wat spelen.

13-5-2020, 8.00 uur
Ik hoefde vandaag alleen maar te lezen en dat is ook fijn. Ik heb vandaag nog eens extra met Lilly gewandeld hij vond het volgens mij wel fijn.

13-5-2020, 10.10 uur
Ik heb Lilly's kooi zuiver gemaakt en we hebben hem erin gezet. Hij wordt vandaag gecastreerd en we moeten hem dus meenemen naar de dierenarts. Het is pas de tweede keer voor hem dat hij rijdt en toen we er aankwamen zat hij helemaal te trillen van angst en stres. Toen we daar eenmaal binnen waren werd er eerst gecontroleerd of het wel echt een mannetje was (dat is wel goed natuurlijk anders ligt hij straks in de behandelkamer en zien de dierenartsen dat het helemaal geen mannetje is!) en toen ging hij weg en de mevrouw aan de balie zij dat ze ons tussen 13.30 uur en 14.00 uur zou bellen.

13-5-2020, 14.00 uur
Ze hebben ons net gebeld en ze zeiden dat het goed ging! We mochten hem voor 17.00 uur ophalen. Ik heb nog even met Elyn afgesproken.
13-5-2020, 17.00 uur
We zijn nu op de terugweg en we hebben ook medicijnen mee gekregen. Hij moet 2 keer op een dag 0.5 ml ervan hebben. Wat wel jammer was dat hij geen zaagsel in kooi mocht. (en ik had het hok net zuiver gemaakt!) Maar ik snapte het wel want anders kon dat in zijn wond komen.

14-5-2020, 15.00 uur
Voordat ik vandaag weer naar school ging mocht ik voor het eerst het medicijn geven. Het was even moeilijk om het hem te geven. (want hij spartelde nogal) maar hij vond het echt lekker! Hij zat ervan te smullen! En daarna ging ik weer naar school! We hadden een soort van spelletje gedaan. We kregen op het begin van de dag briefjes en daarop stond een opdracht. We moesten die opdracht uitvoeren en het proberen te doen dat niemand het merkte. Ik had geef juf Olga een glaasje water. En het was gelukt! Voor de rest ga ik vandaag niet zoveel doen.

15-5-2020, 8.00 uur
Vandaag hoef ik niet zoveel te doen eigenlijk heb ik het meeste al dinsdag gemaakt. En het nestje (konijnen) is 1 week oud geworden!

Einde
Mijn week was best fijn en ik ben blij dat ik weer naar school mag! Tot de volgende keer lief dagboek!